Keresés a termékek közt



Hatóanyagai hatás szerint
Összes hatóanyagai
Hatások
Ellenjavallatok, kölcsönhatások






FOKHAGYMA E-vitaminnal étrendkiegészítő, a szív- és érrendszerért



OÉTI szám: 2409/2007
Forgalmazó: BGB Interherb Kft.

Összetevők:
fokhagyma gumó (Allium sativum bulbus) alliin, allicin -
tocoferol (E-vitamin) -

Hatóanyagai hatás szerint

  • mikroorganizmusokkal szembeni védekező-képesség
    • fokhagyma gumó (Allium sativum bulbus) alliin, allicin [napi 2-5 g friss fokhagyma gumó vagy 0,5-1 g szárított por, alliin tartalom 6-10 mg, allicin tartalom 3-5 mg vagy ezzel egyenértékű kivonat. Nagyobb mennyiségben alkalmazva elnyújthatja a véralvadási időt.]
  • zsíranyagcsere
    • fokhagyma gumó (Allium sativum bulbus) alliin, allicin [napi 2-5 g friss fokhagyma gumó vagy 0,5-1 g szárított por, alliin tartalom 6-10 mg, allicin tartalom 3-5 mg vagy ezzel egyenértékű kivonat. Nagyobb mennyiségben alkalmazva elnyújthatja a véralvadási időt.]
  • légúti rendszer
    • fokhagyma gumó (Allium sativum bulbus) alliin, allicin [napi 2-5 g friss fokhagyma gumó vagy 0,5-1 g szárított por, alliin tartalom 6-10 mg, allicin tartalom 3-5 mg vagy ezzel egyenértékű kivonat. Nagyobb mennyiségben alkalmazva elnyújthatja a véralvadási időt.]
  • immunrendszer
    • tocoferol (E-vitamin) [1,8 mg/nap]
  • bélflóra egyensúlya
    • fokhagyma gumó (Allium sativum bulbus) alliin, allicin [napi 2-5 g friss fokhagyma gumó vagy 0,5-1 g szárított por, alliin tartalom 6-10 mg, allicin tartalom 3-5 mg vagy ezzel egyenértékű kivonat. Nagyobb mennyiségben alkalmazva elnyújthatja a véralvadási időt.]
  • gondolkodás, szellemi képességek
    • tocoferol (E-vitamin) [1,8 mg/nap]
  • antioxidáns hatás
    • tocoferol (E-vitamin) [1,8 mg/nap]


Összes hatóanyagai

  • tocoferol (E-vitamin)
    • antioxidáns hatás [1,8 mg/nap]
    • gondolkodás, szellemi képességek [1,8 mg/nap]
    • immunrendszer [1,8 mg/nap]
  • fokhagyma gumó (Allium sativum bulbus) alliin, allicin
    • bélflóra egyensúlya [napi 2-5 g friss fokhagyma gumó vagy 0,5-1 g szárított por, alliin tartalom 6-10 mg, allicin tartalom 3-5 mg vagy ezzel egyenértékű kivonat. Nagyobb mennyiségben alkalmazva elnyújthatja a véralvadási időt.]
    • légúti rendszer [napi 2-5 g friss fokhagyma gumó vagy 0,5-1 g szárított por, alliin tartalom 6-10 mg, allicin tartalom 3-5 mg vagy ezzel egyenértékű kivonat. Nagyobb mennyiségben alkalmazva elnyújthatja a véralvadási időt.]
    • mikroorganizmusokkal szembeni védekező-képesség [napi 2-5 g friss fokhagyma gumó vagy 0,5-1 g szárított por, alliin tartalom 6-10 mg, allicin tartalom 3-5 mg vagy ezzel egyenértékű kivonat. Nagyobb mennyiségben alkalmazva elnyújthatja a véralvadási időt.]
    • zsíranyagcsere [napi 2-5 g friss fokhagyma gumó vagy 0,5-1 g szárított por, alliin tartalom 6-10 mg, allicin tartalom 3-5 mg vagy ezzel egyenértékű kivonat. Nagyobb mennyiségben alkalmazva elnyújthatja a véralvadási időt.]


Hatások


fokhagyma gumó (Allium sativum bulbus) alliin, allicin étrend-kiegészítő
ZSÍRANYAGCSERE állításhoz fűződően:
legalább napi 2-5 g friss fokhagyma gumó vagy 0,5-1 g szárított por, alliin tartalom 6-10 mg, allicin tartalom 3-5 mg vagy ezzel egyenértékű kivonat. Nagyobb mennyiségben alkalmazva elnyújthatja a véralvadási időt.
BÉLFLÓRA EGYENSÚLYA állításhoz fűződően:
LÉGÚTI RENDSZER állításhoz fűződően:
MIKROORGANIZMUSOKKAL SZEMBENI VÉDEKEZŐ-KÉPESSÉG állításhoz fűződően:

tocoferol (E-vitamin) étrend-kiegészítő
IMMUNRENDSZER állításhoz fűződően:
legalább 1,8 mg/nap
ANTIOXIDÁNS HATÁS állításhoz fűződően:
GONDOLKODÁS, SZELLEMI KÉPESSÉGEK állításhoz fűződően:



Ellenjavallatok, kölcsönhatások


Ellenjavallatok
Nincs

Kölcsönhatások
Antikoagulánsok <-> fokhagyma gumó (Allium sativum bulbus) alliin, allicin étrend-kiegészítő >>> Véralvadásgátló gyógyszert szed?knél orvosi ellen?rzés javasolt, mert növelheti a véralvadási id?t.
Szalicilsav és szárm. (fájd.csill., lázcsökk.) <-> fokhagyma gumó (Allium sativum bulbus) alliin, allicin étrend-kiegészítő >>> Véralvadásgátló gyógyszert szed?knél orvosi ellen?rzés javasolt, mert növelheti a véralvadási id?t.